ΑΡΧΙΚΗ   |    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ    |    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    
Κατηγορίες ΠροϊόντωνΚαλώς Ήλθατε


       H  εταιρία ΑΦΟΙ ΔΗΜ.ΤΑΠΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ILTAMEDICAL δημιουργήθηκε το 2002 και έχει έδρα την Κατερίνη. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, εισαγωγής και εμπορίας ιατρικού υλικού σε ιδιόκτητο εργοστάσιο 900τ.μ.

      Η εταιρία μας αποτελεί τον μοναδικό κατασκευαστή συσκευών οξυγονοθεραπείας στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα Ρινικών καθετήρων,Μασκών Οξυγόνου, Μασκών Venturi, Συσκευών Νεφελοποίησης , Προεκτάσεων οξυγόνου.

      Η ΙLTAMEDICAL διαθέτει τα προϊόντα της σε Νοσοκομεία και κλινικές σε όλη την Ελλάδα ,με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη στον ευαίσθητο κλάδο της υγείας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μέλημα μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ανταποκρινόμενοι άμεσα στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς ιατρικού υλικού.

     Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής , ευελπιστούμε να αποκτήσουμε ηγετική θέση στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της παραγωγής και εμπορίας υγειονομικού υλικού.

     Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO από τον εθνικό οργανισμό πιστοποίησης ΕΚΑΠΤΥ και διαθέτει CE MARK σε όλα της τα προϊόντα.
Καλή πλοήγηση!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   ΑΦΟΙ ΔΗΜ. ΤΑΠΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. "ILTAMEDICAL"
3ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ Τ.Κ. 60100
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 261
ΤΗΛ.: 23510 79979, FAX: 23510 79978
© 2014 Iltamedical.com -- Κατασκευη eshop by infocus